Το Μαξίμου στέλνει στη Δικαιοσύνη το fake έγγραφο του ΥΠΕΞ για το ταξίδι Μητσοτάκη στις ΗΠΑ


Στη Δικαιοσύνη στέλνει – ενδεχομένως και σήμερα – η κυβέρνηση το fake έγγραφο που διακινήθηκε χθες στα social media σχετικά με το ταξίδι του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Βοστώνη και την παρουσία του στον αγώνα του ΝΒΑ.

Μετά τα εκατοντάδες σχόλια στα social media σχετικά με την εμφάνιση του Κυριάκου Μητσοτάκη στον αγώνα του ΝΒΑ, ανάμεσα στους Μπόστον Σέλτικς και τους Μαϊάμι Χιτ, εμφανίστηκε στο twitter fake έγγραφο σχετικά με κονδύλι για εκδήλωση πολιτιστικού συλλόγου «Οι Κέλτες της Βοστώνης» και για αγορά «καρπών αραβοσίτου».

Μετά τη σκληρή χθεσινή ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας η Αριστοτελία Πελώνη ξεκαθάρισε σήμερα, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό του ΣΚΑΪ, ότι για το έγγραφο του ΥΠΕΞ σχετικά με την έγκριση κονδυλίου από το ΥΠΕΞ για τη μετακίνηση της πρέσβειρας της Ελλάδας στις ΗΠΑ, Αλεξάνδρας Παπαδοπούλου, από την Ουάσινγκτον στη Βοστώνη για την ομιλία του πρωθυπουργού στο Boston College, το οποίο κάποιοι παραχάραξαν, τοποθετώντας μεταξύ άλλων σε αυτό το όνομα του πρωθυπουργού, τον λόγο θα έχει η Δικαιοσύνη, κάτι το οποίο ενδεχομένως να συμβεί ακόμα και σήμερα.

Κυριάκος Μητσοτάκης Μπόστον Σέλτικς

Υπενθυμίζουμε ότι στη χθεσινή της ανακοίνωση η ΝΔ ανέφερε: «Η χυδαιότητα και η παραπληροφόρηση από troll συγκεκριμένης πολιτικής προέλευσης, το περιεχόμενο των οποίων δυστυχώς αναπαράγουν και επώνυμοι, έχει ξεπεράσει κάθε όριο. Έφθασαν στο σημείο, στην προσπάθεια να πληγεί ο Πρωθυπουργός, να αλλοιώσουν συνειδητά έγγραφο του Υπουργείου Εξωτερικών για την κάλυψη της παρουσίας της πρέσβειρας της Ελλάδας στις ΗΠΑ στην εκδήλωση του Boston College, όπου θα μιλούσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Η νόθευση δημοσίου εγγράφου συνιστά βαριά περίπτωση πλαστογραφιας. Για τη σύνταξη και διακίνηση του πλαστογραφημένου εγγράφου τον λόγο θα έχει η δικαιοσύνη. 

ΥΓ. Όσο για τον ΣΥΡΙΖΑ που τα στελέχη του, προσπαθούν να κάνουν θέμα ότι ο Πρωθυπουργός πήγε με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος να μιλήσει στο Boston College τους πληροφορούμε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης, εκλήθη να μιλήσει στην τελετή αποφοίτησης με την πρωθυπουργική ιδιότητά του, όχι ως ιδιώτης. Πρόσκληση που τιμά και τον ίδιο και την χώρα. Απευθείας από τις ΗΠΑ, στις οποίες ταξίδεψε δύο φορές σε διάστημα μιας εβδομάδας, ο Πρωθυπουργός πήγε για σειρά συναντήσεων στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φορουμ στο Νταβός. Η χυδαιότητα έχει γίνει πλέον ο μοναδικός τρόπος αντιπολίτευσης του ΣΥΡΙΖΑ».

{https://twitter.com/neademokratia/status/1529161377088249856}

Αντιπαράθεση για το θέμα σημειώθηκε σήμερα το πρωί στην εκπομπή «Σήμερα» στον ΣΚΑΪ μεταξύ του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξανδρου Τριανταφυλλίδη και της ευρωβουλευτή της ΝΔ, Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου.Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο >>

Πηγή:ieidiseis