Ρεάλ Μαδρίτης: Μεγάλη χορηγική συμφωνία με την BMW


Η πρωταθλήτρια Ευρώπης, Ρεάλ Μαδρίτης, δεν θα ανανεώσει την συνεργασία της με την Audi καθώς έχει συμφωνήσει προφορικά με την BMW.  

Έπειτα από 19 χρόνια συνεργασίας, η Audi, ένας από τους βασικούς χορηγούς της Ρεάλ Μαδρίτης δεν θα συνδέεται πλέον με τη ισπανική ομάδα απο την 1η Ιουλίου καθώς το συμβόλαιο λήγει στις 30 Ιουνίου και οι δύο πλευρές αποφάσισαν να μην ανανεώσουν την συμφωνία τους.

Αφού δεν κατέληξαν σε μια λύση που να καλύπτεις τις οικονομικές ανάγκες και των δύο, όμως όπως αναφέρει η Ισπανική εφημερίδα «MARCA», οι Μαδριλένοι έχουν έρθει σε προφορική συμφωνία με τον κολοσσό της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας, την BMW.

Η BMW, μετά τη συνεργασία της με τη Μίλαν, αποφάσισε να «μπει» πλέον και στη LaLiga, κλείνοντας μία πολυετή συμφωνία με τους «μερένχες», όμως το ακριβές ποσό που θα πληρώνει σε ετήσια βάση δεν έχει δοθεί στην δημοσιότητα.

Η BMW με έδρα το Μόναχο διαθέτει επίσης την Mini, την Rolls-Royce και είναι ο μεγαλύτερος πωλητής αυτοκινήτων στην Ευρώπη, μπροστά από την Audi, τη Lexus και τη Merdedes.

Είναι επίσης μεγάλος χορηγός της Μίλαν και προμηθεύει τα αυτοκίνητα στους ποδοσφαιριστές της ιταλικής ομάδας από πέρυσι, όταν η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία αποφάσισε να μπει στον κόσμο του ποδοσφαίρου, όπως έκανε η Audi στις αρχές αυτού του αιώνα.
Πλέον, με τη συμφωνία με τη Ρεάλ Μαδρίτης, κάνει ένα ακόμη βήμα μπροστά, καθώς θα έχει περίοπτη θέση στον σύλλογο των 14 Champions League και στο «νέο Σαντιάγο Μπερναμπέου».

Πηγές που επικαλείται η MARCA το αναφέρουν ότι πρόκειται για μία συνεργασία μεταξύ της Ρεάλ Μαδρίτης και της BMW, η οποία έχει σκοπό να δημιουργήσει ένα κοινό κέντρο βιωσιμότητας που θα έχει πολλαπλές πρωτοβουλίες σε διαφορετικούς τομείς βιωσιμότητας και διαφορετικότητας.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο >>

Πηγή: ieidiseis.gr