Ο Β. Οικονόμου απαντά για το «τζάμπα πέθανε» στο ρεύμα: Ήταν μονταζιέρα, απομόνωσαν μια φράση


Ο Βασίλης Οικονόμου μιλά για «μονταζιέρα» και τρολ αναφορικά με τις χθεσινές του δηλώσεις για τις υπέρογκες αυξήσεις του ηλεκτρικού ρεύματος. «Χρωστάνε τα κέρατά τους», είπε για τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, απαντώντας για τις 260.000 ευρώ που φαίνεται να χρωστά σε δάνειο

Για μονταζιέρα κάνει λόγο ο Βασίλης Οικονόμου μετά τον σάλο που προκάλεσαν οι χθεσινές του δηλώσεις αναφορικά με τις εξωφρενικές αυξήσεις στις τιμές του ηλεκτρικού ρεύματος. Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας δηλώνει ότι έγινε μονταζιέρα, καταγγέλλει τον Αλέξη Τσίπρα ότι έβαλε τα τρολ να του επιτεθούν και τον αναπληρωτή εκπρόσωπο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξανδρο Νικολαΐδη, επειδή ανέφερε ότι χρωστάει 260.000 ευρώ σε δάνειο.

«Δεν ήταν αυτή η δήλωση. Ήταν η μονταζιέρα της Αυγής. Η καλή αυτή εφημερίδα. Απομόνωσαν μια φράση. Εγώ είπα ότι υπάρχει το κοινωνικό τιμολόγιο και είπα ότι δεν πρέπει να κόβεται το ρεύμα σε αυτούς που έχουν πραγματική ανάγκη και να μην κρύβονται πίσω απ’ αυτούς αυτοί που μπορούν να πληρώσουν. Αυτό είπα και ότι το ρεύμα δεν είναι δωρεάν και γι’ αυτούς που δεν μπορούν να πληρώσουν υπάρχει κοινωνική πολιτική. Απομόνωσαν μια φράση, το έπιασαν τα τρολ του ΣΥΡΙΖΑ και έχουν λυσσάξει από το πρωί και απειλές. Και έρχεται ο Τσίπρας ο ευαίσθητος που έκοψε το ρεύμα σε χιλιάδες ανθρώπους, ο υποκριτής αυτός πολιτικός, έβαλε τα τρολ να μου επιτεθούν», είπε και συνέχισε: «Καταγγέλλω προσωπικά τον κ. Νικολαΐδη, τον εκπρόσωπο Τύπο να πει για χρέος σε δάνειο μου. Δεν έχω χρέος. Δεν έχω χάσει ούτε μήνα. Το μειώνω συνέχεια. Επειδή πήρα δάνειο πρέπει να με στοχοποιήσουν; Τι σχέση έχει το δάνειο με αυτό που είπα. Δεν ντρέπεται ο κ. Νικολαΐδης να κάνει πολιτική πάνω στο πρόσωπό μου την ώρα που η ΚΟ όλη χρωστάνε τα κέρατά τους».

{https://vimeo.com/704428512}

 

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο >>

Πηγή:ieidiseis