Ολοκληρώθηκε η συνεργασία της FIFA με την EA Sports που προσέφερε το γνωστό βιντεοπαιχνίδι


H EA Sports σταματά την συνεργασία της με την FIFA για την έκδοση του γνωστού βιντεοπαιχνιδιού, και αναμένεται να κυκλοφορήσει έναν νέο τίτλο παιχνιδιού.

Η εταιρία έδοσης ηλεκτρονικών παιχνιδιών «Electronic Arts», γνωστή ως ΕΑ γνωστοποίησε ότι πρόκειται να σταματήσει να φτιάχνει του τίτλους του γνωστού και επιτυχημένου ηλεκτρονικού παιχνιδιού με την ονομασία «FIFA».

Έτσι η FIFA θα τερματίσει την μακροχρόνια συνεργασία της με την EA Sports μετά από δύο δεκαετίες, όμως το παιχνίδι αναμένεται να συνεχίσει να κυκλοφορεί υπό νέο όνομα και… εμφάνιση, διαθέτοντας τα κορυφαία πρωταθλήματα και συλλόγους.

Η ανακοίνωση της εταιρείας αναφέρει:

«Θέλω να ξεκινήσω ευχαριστώντας αυτήν την απίστευτη κοινότητα περισσότερων από 150 εκατομμυρίων θαυμαστών που βοήθησαν στη δημιουργία της μεγαλύτερης πλατφόρμας ψυχαγωγίας ποδοσφαίρου στον κόσμο – EA SPORTS™ FIFA.
Μετά από σχεδόν 30 χρόνια δημιουργίας διαδραστικών εμπειριών ποδοσφαίρου που καθορίζουν το είδος, σύντομα θα ξεκινήσουμε μια συναρπαστική νέα εποχή.

Το επόμενο έτος, η EA SPORTS FC θα γίνει το μέλλον του ποδοσφαίρου από την EA SPORTS. Μαζί με τους 300+ συνεργάτες μας σε όλο το άθλημα, είμαστε έτοιμοι να φέρουμε τις παγκόσμιες ποδοσφαιρικές εμπειρίες σε νέα ύψη, εκ μέρους όλων των οπαδών του ποδοσφαίρου σε όλο τον κόσμο.

Ό,τι αγαπάτε στα παιχνίδια μας θα είναι μέρος του EA SPORTS FC – οι ίδιες υπέροχες εμπειρίες, λειτουργίες, πρωταθλήματα, τουρνουά, σύλλογοι και αθλητές θα είναι εκεί. Το Ultimate Team, το Career Mode, τα Pro Clubs και το VOLTA Football θα είναι όλα εκεί. Το μοναδικό μας χαρτοφυλάκιο αδειοδότησης με περισσότερους από 19.000+ παίκτες, 700+ ομάδες, 100+ γήπεδα και 30 πρωταθλήματα στα οποία συνεχίσαμε να επενδύουμε εδώ και δεκαετίες θα είναι ακόμα εκεί, μοναδικά στην EA SPORTS FC. Αυτό περιλαμβάνει αποκλειστικές συνεργασίες με την Premier League, τη LaLiga, την Bundesliga, τη Serie A, το MLS – και πολλά άλλα στο μέλλον.

Αυτή η νέα ανεξάρτητη πλατφόρμα θα προσφέρει νέες ευκαιρίες – για καινοτομία, δημιουργία και εξέλιξη. Αυτό είναι πολύ περισσότερο από μια απλή αλλαγή συμβόλου – ως EA SPORTS, δεσμευόμαστε να διασφαλίσουμε ότι το EA SPORTS FC είναι σύμβολο αλλαγής».

Σημειώνεται ότι πολλοί σύλλογοι έκαναν δημοσιεύσεις οι οποίες περιλάμβαναν το σήμα της ομάδας τους και την φράση «Είμαστε στην Λίγκα. Μάθετε περισσότερα τον Ιούλιο του 2023».

{https://twitter.com/LFC/status/1524056679171641347}

{https://twitter.com/realmadrid/status/1524056773312851968}

{https://twitter.com/acffiorentina/status/1524057528165978112}

 Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο >>

Πηγή: ieidiseis.gr