Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ: Η ΝΔ μέσα στον πανικό της προσβάλει τους νέους και τις νέες


Για «στοχοποίηση» της νέας γενιάς κατηγορεί τη Νέα Δημοκρατία η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ και καλεί κάθε νέο και νέα σε μαζική συμμετοχή στις εκλογές της 15ης Μαΐου.  

Επίθεση κατά της Νέας Δημοκρατίας εξαπολύει με ανακοίνωσή της η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ, κατηγορώντας μεταξύ άλλων την κυβέρνηση πως επιφυλάσσει ένα δυσοίωνο μέλλον για τους νέους και τις νέες αυτής της χώρας.

Με τα περιστατικά ξυλοδαρμών νέων σε πάρκα και πλατείες, την ελάχιστη βάση εισαγωγής της κ. Κεραμέως που απέκοψε από τα δημόσια ΑΕΙ μαθητές και μαθήτριες, η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ μέσω ανακοίνωσης κατηγόρησε τη Νέα Δημοκρατία πως με τις πολιτικές που ακολουθεί έχει βάλει τη νέα γενιά στο στόχαστρο, ενώ κάλεσε κάθε νέο και νέα να στείλει ένα σαφές μήνυμα, συμμετέχοντας μαζικά στις εκλογές της 15ης Μαΐου.

Αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση:

Η Νέα Δημοκρατία μέσα στον πανικό της προσβάλει τους νέους και τις νέες.

Τις μαθήτριες/τες για τους οποίους επιφυλάσσει ένα μέλλον δυσοίωνο με τις πολιτικές της.

Δεν περιμέναμε κάτι διαφορετικό από αυτούς που εδώ και δύο χρόνια έχουν βάλει τη νέα γενιά στο στόχαστρο γιατί την φοβούνται.

Τη νεολαία που ξυλοκοπούσαν στα πάρκα και τις πλατείες, τους μαθητές και τις μαθήτριες που απέκοψαν από τα δημόσια ΑΕΙ με την ελάχιστη βάση εισαγωγής της κ. Κεραμέως.

Όμως οι 16χρονοι και 16χρονες δεν είναι άβουλα όντα· έχουν άποψη, έχουν γνώσεις, έχουν φωνή κι αυτή τη φωνή η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ και ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ τη σέβονται, την ακούν, την υπολογίζουν.

Για τη Νέα Δημοκρατία όταν είσαι 15 ή 16 χρονών είσαι ό,τι πρέπει για πελατεία των ιδιωτικών κολλεγίων αλλά δεν έχεις την ικανότητα να συμμετέχεις, να αγωνίζεσαι και να επιλέγεις ένα διαφορετικό μέλλον.

Η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ και ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ θα συνεχίσουν να ακούν τις αγωνίες των νέων, να μάχονται για μια διαφορετική προοπτική για τη νέα γενιά.

Σε αυτή τη μάχη καλούμε κάθε νέο και νέα να μπει μπροστά, παίρνοντας στα χέρια τις τύχες του, στέλνοντας ένα σαφές μήνυμα, συμμετέχοντας μαζικά στις εκλογές της 15ης Μαΐου.

 

{https://www.facebook.com/syrizayouth/posts/pfbid0yLHyjiABd4PnvBQiqS7S5trkLvqmTLFQDFrNmPxK6aTvMqjk7j2pJ8VEfTquGxJEl}

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο >>

Πηγή:ieidiseis