Ναδάλ: Ο μικρός «εισβολέας» που έκανε τον Ισπανό να χαμογελάσει


Χαρούμενος αλλά και έκπληκτος ήταν ο Ράφαελ Ναδάλ, όταν είδε έναν μικρό φίλαθλο να μπαίνει στο γήπεδο και να πηγαίνει κοντά του.  

Όμορφη αλλά και πρωτόγνωρη (για τα δεδομένα του Ρολάν Γκαρός) ήταν η σκηνή που διαδραματίστηκε στο γήπεδο «Suzanne Lenglen», μετά την ολοκλήρωση του αγώνα που έδωσε ο Ράφαελ Ναδάλ απέναντι στον Μπότικ Βαν ντε Ζάντσουλπ.

Την στιγμή που ο Ισπανός άσσος βρισκόταν στον πάγκο και μάζευε τα πράγματά του, ένα παιδί κατάφερε να περάσει στον αγωνιστικό χώρο και να τρέξει καταχαρούμενο προς το μέρος του τενίστα, πιθανότατα για να ζητήσει κάποιο αναμνηστικό.

{https://twitter.com/Fans4AlexZverev/status/1530225634710257664}

O Ράφα φάνηκε έκπληκτος, χαμογέλασε στον πιτσιρικά που κατάφερε να φτάσει στο συγκεκριμένο σημείο και τον χάιδεψε στο κεφάλι.

Το σκηνικό αυτό είδε ένας άνθρωπος της ασφάλειας του γηπέδου ο οποίος προσέγγισε το σημείο χαμογελώντας, καθώς φάνηκε σαν να μην ξέρει πως να αντιδράσει μπροστά σε αυτό το όμορφο στιγμιότυπο.

Δείτε το βίντεο:

 

Αγωνιστικά ο Ισπανός άσσος κατάφερε να επικρατήσει με 3-0 σετ (6-3, 6-2, 6-4) σε δύο ώρες και 11 λεπτά, με αποτέλεσμα να προκριθεί στην επόμενη φάση του τουρνουά το οποίο έχει κατακτήσει 13 φορές!

Πηγή: eurosport.comΔιαβάστε ολόκληρο το άρθρο >>

Πηγή: ieidiseis.gr