Τσαπανίδου σε Μητσοτάκη: Δουλειά του κράτους δεν είναι το λουκέτο και η μετάθεση ευθυνών στους πολίτες


Η Πόπη Τσαπανίδου απάντησε στον Κυριάκο Μητσοτάκη για τα περί ικανοποίησης σχετικά με τη λειτουργία του κρατικού μηχανισμού εν μέσω της κακοκαιρίας «Μπάρμπαρα».

 «Πέρυσι τα έκανε μαντάρα και φέτος απλά έκλεισε από μόνος του τα πάντα και παρέλυσε την Αττική και τη μισή χώρα, πριν ακόμα πέσει το πρώτο χιόνι» δήλωσε η Πόπη Τσαπανίδου αναφορικά με την ικανοποίηση που εξέφρασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη διάρκεια ευρείας τηλεδιάσκεψης για την κακοκαιρία «Μπάρμπαρα», για τη λειτουργία του κρατικού μηχανισμού.

Απευθυνόμενη, σε πρώτο πρόσωπο, προς τον πρωθυπουργό η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε πως: «Δουλειά του κράτους κ. Μητσοτάκη σε μία προαναγγελθείσα εδώ και μέρες κακοκαιρία, δεν είναι το ολικό λουκέτο και η μετάθεση ευθυνών στους πολίτες με επιπλέον έξοδα, αλλά να κρατάει ανοιχτούς τους δρόμους και να λειτουργεί η χώρα».

Αναλυτικά η δήλωση της Πόπης Τσαπανίδου:

«Είναι άξιο απορίας για τί ακριβώς «κομπάζει» ο κ. Μητσοτάκης διαπιστώνοντας «πολύ ικανοποιητική ανταπόκριση του κρατικού μηχανισμού» με δύο πόντους χιόνι. 

Για το κλείσιμο ακόμα και της εθνικής οδού, κεντρικών οδικών αρτηριών και σιδηροδρομικών δικτύων πριν καλά καλά χιονίσει;

Για την πλήρη παύση κάθε οικονομικής και κοινωνικής δραστηριότητας, ώστε να μην χρειαστεί να κρατήσει ανοιχτούς δρόμους;

Μετά το περσινό φιάσκο ο κ. Μητσοτάκης, το μόνο που έκανε σήμερα είναι να παραδεχθεί πως πέρυσι τα έκανε μαντάρα και φέτος απλά έκλεισε από μόνος του τα πάντα και παρέλυσε την Αττική και τη μισή χώρα, πριν ακόμα πέσει το πρώτο χιόνι.

Δουλειά του κράτους κ. Μητσοτάκη σε μία προαναγγελθείσα εδώ και μέρες κακοκαιρία, δεν είναι το ολικό λουκέτο και η μετάθεση ευθυνών στους πολίτες με επιπλέον έξοδα, αλλά να κρατάει ανοιχτούς τους δρόμους και να λειτουργεί η χώρα».

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο >>

Πηγή:ieidiseis