Την ώρα των «φαντασμάτων» οι συνεδριάσεις για τις υποκλοπές – Έως τις 3 τα ξημερώματα


Τι λένε κοινοβουλευτικές πηγές του ΣΥΡΙΖΑ μετά την κατάθεση πρότασης δυσπιστίας σε βάρος της κυβέρνησης.

 Ως το «πιο σύντομο ανέκδοτο» χαρακτηρίζουν κοινοβουλευτικές πηγές του ΣΥΡΙΖΑ την δήλωση Μητσοτάκη πως «είναι καλοδεχούμενη» η πρόταση δυσπιστίας που κατέθεσε η αξιωματική αντιπολίτευση.

«Μετά από 6 μήνες συγκάλυψης του σκανδάλου των υποκλοπών η κυβέρνηση Μητσοτάκη θέλει τώρα να αφήσει στο σκοτάδι και τη συζήτηση για την πρόταση δυσπιστίας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ» ανέφεραν οι ίδιες πηγές του ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τις μεταμεσονύχτιες συνεδριάσεις επί της πρότασης δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

«Ορίζοντας τη συζήτηση της Τετάρτης και της Πέμπτης μέχρι τις 3 τα χαράματα και ολοκληρώνοντάς την άρον άρον το μεσημέρι της Παρασκευής για πρώτη φορά στα κοινοβουλευτικά χρονικά, επιχειρούν να μην ενημερωθούν επαρκώς οι πολίτες για την εκτροπή που ενορχήστρωσε ο κ. Μητσοτάκης» σημείωναν και πρόσθεταν χαρακτηριστικά: «Με αυτόν τον τρόπο όμως επιβεβαιώνουν ξανά την ενοχή τους και κάνουν τις δηλώσεις του κ. Μητσοτάκη ότι δήθεν «είναι καλοδεχούμενη η πρόταση δυσπιστίας» να μοιάζουν με το πιο σύντομο ανέκδοτο».

Σχολιάζοντας μάλιστα τον προγραμματισμό του προεδρείου της Βουλής και της «γαλάζιας» πλειοψηφίας σημείωναν με νόημα πως «έντρομοι μπροστά στην αποκάλυψη της αλήθειας, επιχειρούν την συσκότιση ακόμη και αυτή την ώρα. Ό,τι κι αν κάνουν το φως της αλήθειας νίκησε ήδη το σκοτάδι της συγκάλυψης».

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο >>

Πηγή:ieidiseis