ΣΥΡΙΖΑ: Αποσύρει την υποψηφιότητά του ο Μιχάλης Χαιρετάκης


Εκτός ψηφοδελτίων του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. στις εθνικές εκλογές 2023 έθεσε εαυτόν ο Μιχάλης Χαιρετάκης.

Ο πολιτευτής του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., Μιχάλης Χαιρετάκης, ανακοίνωσε το Σάββατο (18/03) πως αποσύρει την υποψηφιότητά του στις επικείμενες εθνικές εκλογές, επισημαίνοντας ότι «στον αγώνα για να φύγει αυτή η Κυβέρνηση δεν χρειάζονται μικροπολιτικές, εγωισμοί, θέσεις, καρέκλες και μηχανισμοί».

Μάλιστα, ο κ. Χαιρετάκης τονίζει παράλληλα ότι η υποψηφιότητά του είχε την ομόφωνη έγκριση της πολιτικής γραμματείας, αλλά την αποσύρει  για να στηρίξει ένα πραγματικό αγωνιστή και να βοηθήσει στην ηρεμία και ομοψυχία για το μεγάλο διακύβευμα, που είναι η νίκη του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ..

Ολόκληρη η ανακοίνωση του Μιχάλη Χαιρετάκη

«Μετά το δυστύχημα στα Τέμπη και τον τραγικό θάνατο τόσων αθώων νέων ψυχών και τη βίαιη καταστολή των ειρηνικών διαδηλώσεων για τη διεκδίκηση των δίκαιων αιτημάτων των πολιτών σε μια δημοκρατική και ανεπτυγμένη χώρα, την κατάφωρη παραβίαση του δικαιώματος για ένα κράτος Δικαίου, αξιοκρατίας και ίσων ευκαιριών όπου αυτοί που κάνουν πλιάτσικο στον ιδρώτα, τις αγωνίες και τις θυσίες του ελληνικού λαού χωρίς να αποδίδεται η δικαιοσύνη που αρμόζει, κάνει πιο επιτακτική την ανάγκη από ποτέ να φύγει αυτή η κυβέρνηση.

Σε αυτόν τον αγώνα δεν χρειάζονται μικροπολιτικές, εγωισμοί, θέσεις, καρέκλες και μηχανισμοί. Με αυτές τις σκέψεις και μη προερχόμενος από κομματικούς σωλήνες ή πολιτικά τζάκια, αλλά από την ψυχή της κοινωνίας και κερδίζοντας με κόπο, ήθος και αξιοπρέπεια τον σεβασμό της τοπικής και όχι μόνο κοινωνίας.

Αποσύρω την υποψηφιότητά μου η οποία είχε την ομόφωνη έγκριση της Πολιτικής Γραμματείας για να στηρίξω ένα πραγματικό αγωνιστή, να διευκολύνω αυτούς οι οποίοι νομίζουν οτι θα κερδίσουν από τη μη υποψηφιότητά μου, να βοηθήσω όσο μου είναι δυνατό στην ηρεμία και ομοψυχία για το μεγάλο διακύβευμα που είναι η νίκη του ΣΥΡΙΖΑ».

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο >>

Πηγή:ieidiseis