Οικονόμου σε Τσίπρα: Ατυχείς λέξεις συνδεδεμένες με άλλες εποχές


Ο κ. Τσίπρας μάταια προσπαθεί να υποδαυλίσει ένταση με ύβρεις, τονίζει ο Γ. Οικονόμου.

«Η διερεύνηση και διαλεύκανση της νόμιμης επισύνδεσης στο τηλέφωνο του κ. Ανδρουλάκη έχει ήδη δρομολογηθεί, με το δέοντα θεσμικό τρόπο και το επόμενο βήμα είναι η συζήτηση στη Βουλή» είπε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου σχολιάζοντας την ανάρτηση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ο κ. Οικονόμου κατηγόρησε τον κ. Τσίπρα ότι προσπαθεί να «υποδαυλίσει την ένταση χρησιμοποιώντας ύβρεις και ατυχείς λέξεις συνδεδεμένες με αλλά εποχές».

Συγκεκριμένα ο κ. Οικονόμου ανέφερε: 

«Οι θεσμοί της ελληνικής Πολιτείας είναι πολύ ισχυροί και ανθεκτικοί, όπως έχει αποδειχθεί πολλαπλώς από το 1974 και μετά, ιδιαίτερα το 2015. Η διερεύνηση και διαλεύκανση της νόμιμης επισύνδεσης στο τηλέφωνο του κ. Ανδρουλάκη έχει ήδη δρομολογηθεί, με το δέοντα θεσμικό τρόπο, και το επόμενο βήμα είναι η συζήτηση στη Βουλή. Ο κ. Τσίπρας μάταια προσπαθεί να υποδαυλίσει ένταση, χρησιμοποιώντας μάλιστα ύβρεις αλλά και ατυχείς λέξεις, συνδεδεμένες με περίεργες εποχές».

Θυμίζουμε ότι νωρίτερα σήμερα (12/8) ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας, πραγματοποίησε την ακόλουθη ανάρτηση. 

{https://www.facebook.com/tsiprasalexis/posts/pfbid0p3wPHYSFfiGQAaqRezQzLr586GMcr9aiWUuNRE7XwopnvdF5uGqc37AswJ2A4oG5l}

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο >>

Πηγή:ieidiseis