Μητσοτάκης από την Κρήτη: Το εργοτάξιο του ΒΟΑΚ είναι η καλύτερη απάντηση στην τοξικότητα του ΣΥΡΙΖΑ


Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε και από την Κρήτη ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στο πλαίσιο επίσκεψής του στο εργοτάξιο του ΒΟΑΚ.

«Το εργοτάξιο του ΒΟΑΚ είναι η καλύτερη απάντηση στην τοξικότητα του ΣΥΡΙΖΑ» σχολίασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης από την Κρήτη, όπου περιοδεύει σήμερα.

Με φόντο τις προαναγγελθείσες αποκαλύψεις του αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα για το σκάνδαλο των παρακολουθήσεων, ο κ. Μητσοτάκης είπε ότι «το εργοστάσιο είναι η καλύτερη απάντηση την οποία μπορεί η κυβέρνησή μας να δώσει σε αυτήν την τοξικότητα την οποία επιχειρεί για ακόμα μία φορά να καλλιεργήσει η αξιωματική αντιπολίτευση» και πρόσθεσε «Όταν δεν έχεις να πεις τίποτα στους πολίτες για το πώς οραματίζεσαι το μέλλον, αλλά όταν δεν μπορείς ούτε να υπερασπιστείς το παρελθόν σου, διότι αυτό φέρνει στη μνήμη εξαιρετικά επώδυνες αναμνήσεις, τότε καταλήγεις να κάνεις το μόνο το οποίο ξέρεις: να διχάζεις, να πολώνεις και να επιχειρείς να κυλήσεις την πολιτική ζωή του τόπου στη λάσπη.

Εμείς δεν θα ακολουθήσουμε αυτή την πορεία. Θα επιμείνουμε μέχρι την τελευταία στιγμή να υλοποιούμε το κυβερνητικό μας έργο: θα δημιουργούμε νέες δουλειές, θα υλοποιούμε μεγάλα έργα σε όλη την Ελλάδα, όπως εξάλλου το κάνουμε ήδη, και θα μιλάμε στον ελληνικό λαό για το σχέδιό μας για ένα μέλλον, με περισσότερες και καλύτερες δουλειές και καλύτερα εισοδήματα για όλους τους Έλληνες και όλες τις Ελληνίδες», ανέφερε ο Πρωθυπουργός.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο >>

Πηγή:ieidiseis