Μήνυμα Μητσοτάκη σε ΝΔ και υπουργούς για «υπερφίαλες συμπεριφορές»


Το κοντέρ μηδενίστηκε στις εκλογές, σημείωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας στην Πολιτική Επιτροπή της ΝΔ.

Ένα μήνυμα στο εσωτερικό κόμματος αλλά και τις κυβέρνησης έστειλε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας στη συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ.

«Το 41% δεν ισοδυναμεί με λευκή επιταγή αλλά με αυξημένη ευθύνη», είπε χαρακτηριστικά, και πρόσθεσε: «Το ποσοστό αυτό δεν επιτρέπει υπερφίαλες συμπεριφορές γιατί το κοντέρ μηδενίστηκε στις εκλογές. Ο λόγος μας πρέπει να είναι σαφής και μετρημένος».

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε λόγο για νέες μάχες σε καινούριες νέες συνθήκες και χαρακτήρισε την εισαγόμενη ακρίβεια ως τον βασικό αντίπαλο.

Θα κάνω, ό,τι μπορώ, όπως σημείωσε ο πρωθυπουργός και επανέλαβε ότι η χώρα δεν θα γίνει μπανανία και οι έλεγχοι απλώνονται καθημερινά και θα συνεχιστούν ένταση.

Η φορολογία τους ελεύθερους επαγγελματίες

Χαρακτήρισε βαθιά δίκαιη τη ρύθμιση για τους ελεύθερους επαγγελματίες και άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο για διορθώσεις αλλά υπογράμμισε ότι η κεντρική στόχευση της πρωτοβουλίας δεν θα αλλάξει και πρόσθεσε ότι κάποιοι θα ξεβολευτούν και αν υπάρξει κόστος από αυτές τις συγκρούσεις αυτή η κυβέρνηση δεν θα διστάσει να το αναλάβει.

{https://www.youtube.com/watch?v=TcXGrSEEba0}

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο >>

Πηγή:ieidiseis