Κλιμάκιο της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος στο γραφείο της Γεροβασίλη


Με την Όλγα Γεροβασίλη επικοινώνησε ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη μετά την επίθεση που δέχτηκε από χάκερς.

Τηλεφωνική επικοινωνία με τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Όλγα Γεροβασίλη, είχε ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος, με αφορμή την ηλεκτρονική επίθεση που δέχτηκε και την αφαίρεση χρημάτων από τους τραπεζικούς της λογαριασμούς.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη: «Στο πολιτικό γραφείο της κυρίας Γεροβασίλη μετέβη κλιμάκιο της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για τη πλήρη διερεύνηση της υπόθεσης».

Χάκερς σήκωσαν χρήματα από τους λογαριασμούς της Γεροβασίλη

Οι άγνωστοι δράστες, που είναι πιθανότατα χάκερ, μπήκαν το απόγευμα της Τετάρτης σε τραπεζικούς λογαριασμούς της πρώην υπουργού προστασίας του Πολίτη Όλγας Γεροβασίλη. Η ίδια ενημερώθηκε από την τράπεζα την ώρα που βρισκόταν σε εξέλιξη η απόσπαση χρημάτων. Οι δράστες κατάφεραν να αποσπάσουν ένα χρηματικό ποσό, όμως στη συνέχεια η προσπάθεια τους διακόπηκε.

Εκτός από τους τραπεζικούς λογαριασμούς, οι άγνωστοι «χτύπησαν» και τα προφίλ της πρώην υπουργού στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η ίδια υπέβαλε μήνυση σε αξιωματικούς της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, οι οποίοι αναζητούν τα ηλεκτρονικά ίχνη των χάκερ.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο >>

Πηγή:ieidiseis