Κασσελάκης: «Δεν έχω δει ποτέ την κυρία που παρουσιάστηκε ως γιαγιά μου»


«Ζητώ σεβασμό στη μνήμη των δύο γιαγιάδων μου» επεσήμανε, μεταξύ άλλων, ο Στέφανος Κασσελάκης.

Ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., Στέφανος Κασσελάκης, απάντησε την Τρίτη (19/09) για την κυρία που φιλοξενήθηκε στον ΑΝΤ1 και παρουσιάστηκε ως γιαγιά του, λέγοντας πως πρόκειται για «μία γυναίκα που δεν έχει δει ποτέ του» και «ζήτησε σεβασμό στη μνήμη των δύο γιαγιάδων του».

Συγκεκριμένα, σε ανάρτησή του στο Χ, ο Στέφανος Κασσελάκης έγραψε το εξής: «Ζητώ σεβασμό στη μνήμη των δύο γιαγιάδων μου. Σε εκπομπή φιλοξενήθηκε κυρία που δεν έχω δει ποτέ μου, παρουσιάστηκε ως γιαγιά μου και είπε ότι… ψήφιζα Ν.Δ! Δεν θα μιλήσω για προβοκάτσια. Οι πολίτες καταλαβαίνουν. Και με ποιους τα έχω βάλει. Και ότι δεν με «κρατάει» κανένας.».

{https://twitter.com/skasselakis/status/1704132333090304227}

Τι είπε η κυρία που παρουσιάστηκε ως γιαγιά του Κασσελάκη

Μια γυναίκα ονόματι Ελένη Κασσελάκη, η οποία ισχυρίστηκε ότι γνωρίζει τόσο τον Στέφανο Κασσελάκη όσο και την οικογένειά του, μίλησε την Τρίτη (19/09) στην εκπομπή «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1, επισημαίνοντας ότι εκείνη ψηφίζει Ν.Δ., κάτι που – σύμφωνα με την ίδια – έπραττε και ο ίδιος ο Στέφανος Κασσελάκης στο παρελθόν.

Αναλυτικά, η Ελένη Κασσελάκη είπε στην εκπομπή: «Ο προπάππους του ήταν με την πεθερά μου αδέρφια. Με συγκινεί γιατί με πήραν όλοι οι γνωστοί μου. Κοίταξε, οι Κασσελάκηδες έχουν φωτεινά μυαλά, είναι από τα έξυπνα τα παιδιά που έχει διαλέξει Ελλάδα. Ήταν ευφυέστατοι άνθρωποι. […] Η οικογένεια αυτή είναι παραδειγματική στην ευφυΐα. Είναι εφυέστατοι άνθρωποι και αυτός με υποτροφία σπούδασε ο Κασσελάκης ο Στέφανος. Η μητέρα του είναι βέβαια από άλλο… δεν είναι Κασσελάκη αλλά ήταν και αυτή η καθηγήτρια πανεπιστημίου, είναι ένα ανοιχτό μυαλό και έχει κάνει πολλά λεφτά από το μυαλό της».

Επίσης, η γυναίκα αυτή συμπλήρωσε: «Εγώ το λέω, ψηφίζω Ν.Δ. Δεν έχει σημασία που λέγομαι Κασσελάκη, όμως τον θαυμάζω για την ευφυΐα του. Τον θαυμάζω και το παραδέχομαι έχει και πολλά ωραία όνειρα, ήρθε για να ενώσει και όχι να διχάσει, γιατί και αυτός Ν.Δ. ήτανε».

Όσον αφορά στις φωτογραφίες του Στέφανου Κασσελάκη με τον σύντροφό του, η γυναίκα είπε: «Κοιτάξτε να δείτε εγώ, επειδή και η Εκκλησία το δέχεται, όταν οι ορμόνες τον οδηγούν να είναι με θηλυπρέπεια… Μου αρέσει και η ευθύτητά του, γιατί εγώ είμαι ανοιχτό μυαλό δεν είμαι γυναικούλα τύπου… αφού οι παπάδες το δέχονται. Αν είναι η τύχη σου τέτοια, οι ορμόνες του υπερτερούν το θηλυκό γένος».Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο >>

Πηγή:ieidiseis