Η Έλενα Ακρίτα έκανε «αναστροφή»: Στηρίζω τον Στέφανο Κασσελάκη – Γιατί άλλαξε γνώμη


Τα «καρφιά» της Έλενας Ακρίτα κατά της Έφης Αχτσιόγλου.

Στροφή 180 μοιρών έκανε η Έλενα Ακρίτα όσον αφορά στο πρόσωπο που θα στηρίξει στον δεύτερο γύρο των εκλογών για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ.

Η Έλενα Ακρίτα είχε από την αρχή εκφράσει ανοιχτά τη στήριξή της στην υποψηφιότητα της κ. Αχτσιόγλου, ωστόσο, από το βράδυ της περασμένης Κυριακής άλλαξε γνώμη.

«Στις 17 Ιουλίου με άρθρο μου στο @news247 δήλωσα πως στις εσωκομματικές εκλογές θα στηρίξω την Εφη Αχτσιόγλου, απαριθμώντας τους λόγους που καθόρισαν την επιλογή μου», ανέφερε σε ανάρτησή της η βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ και στη συνέχεια εξήγησε τι την έκανε να αλλάξει πορεία, αφήνοντας αιχμές κατά της Έφης Αχτσιόγλου.

«Με καθαρό μυαλό και με το χέρι στην καρδιά στηρίζω τον Στέφανο Κασσελάκη και συντάσσομαι στο πλευρό του!», καταλήγει στην ανάρτησή της.

Η ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα

«Δήλωση στήριξης στον Στέφανο Κασσελάκη.

Στις 17 Ιουλίου με άρθρο μου στο @news247 δήλωσα πως στις εσωκομματικές εκλογές θα στηρίξω την Εφη Αχτσιόγλου, απαριθμώντας τους λόγους που καθόρισαν την επιλογή μου.

Όμως η προεκλογική περίοδος με αποκορύφωμα της δηλώσεις της υποψήφιας Προέδρου την βραδιά της πρώτης Κυριακής, επαναδρομολογούν την πορεία μου. Η απαξίωση του 45% με χαρακτηρισμούς για το «θολό» αποτέλεμα και την έλλειψη σοβαρότητας των ψηφοφόρων με προβλημάτισαν ιδιαίτερα.

Σέβομαι την πλειοψηφία και θεωρώ ότι πρέπει να ακούμε προσεχτικά αυτό που προσπαθεί να μάς πει, χωρίς να την ακυρώνουμε επειδή απλά δεν μάς αρέσουν τα νούμερα.

Λίγο αργότερα, ο Στεφανος Κασσελάκης αντί να σχολιάσει επικριτικά τους συνυποψήφιους του, επέλεξε να εκφράσει τη βαθύτατη θλίψη του για την τραγωδία στη Λιβύη – κάτι που πιστώνεται θετικά στην προεκλογική του πορεία.

Μόνον οι ανόητοι αγκιστρώνονται στην αρχική τους επιλογή και δεν την επαναξιολογούν όταν τα δεδομένα αλλάζουν.

Επί προσωπικού, δεν έχω πολιτικές βλέψεις, δεύτερες σκέψεις και υστεροβουλίες. Δεν μπήκα στην Πολιτική για να κάνω καριερα, αλλά για να προσφέρω ό,τι μπορώ στον πολύπαθο τομέα των Ανθρωπινων Δικαιωμάτων.

Με καθαρό μυαλό και με το χέρι στην καρδιά στηρίζω τον Στέφανο Κασσελάκη και συντάσσομαι στο πλευρό του!».

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο >>

Πηγή:ieidiseis