ΓΙΑΤΙ Ο ΣΕΠΤΕΜΒΡΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΜΗΝΑΣ ΝΑ ΘΕΣΕΙΣ ΝΕΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ:

Μπορεί να απογοητευόμαστε βλέποντας τον ερχομό του Φθινοπώρου, που σηματοδοτεί το τέλος του καλοκαιριού, αλλά αυτή είναι η ώρα να βάλουμε νέους στόχους και να κάνουμε σχέδια για τη χρονιά που έρχεται.

Ο Σεπτέμβρης είναι ο μήνας που βρίσκει σχεδόν όλους τους ανθρώπους με πολλή ενέργεια, γεμάτες μπαταρίες και καλή διάθεση. Ως αποτέλεσμα, έχουν μεγαλύτερο κίνητρο για να κάνουν μια θετική αλλαγή.
Από μικροί, ξεκινώντας την νέα τάξη, βάζαμε στόχο να καταφέρουμε με επιτυχία την νέα χρονιά ή έστω να την τερματίσουμε κουτσά στραβά. Υποσυνείδητα, το έχουμε μεταφέρει ακριβώς το ίδιο στην ενήλικη ζωή μας. Να επιτύχουμε ή να καταφέρουμε να «επιζήσουμε» εώς το καλοκαίρι που σηματοδοτεί τις στιγμές ξεγνοιασιάς και ανεμελιάς.
Οι στόχοι που τίθενται τον Σεπτέμβριο είναι πιο πιθανό να επιτευχθούν επειδή αντικατοπτρίζουν αυτό που θέλετε να επιτύχετε βραχυπρόθεσμα, παρά αυτό που θέλετε να επιτύχετε μακροπρόθεσμα.

ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΙΑΘΕΣΗ

Οι διακοπές μας δίνουν χρόνο να ξεκουραστούμε, να γεμίσουμε μπαταρίες και νιώθουμε ενέργεια και ενθουσιασμό για να ξεκινήσουμε τη νέα χρονιά. Τον Σεπτέμβριο οι περισσότεροι από εμάς-εάν όχι όλοι-είμαστε συνήθως ευδιάθετοι και έχουμε άφθονη ενέργεια. Αυτό μας κάνει να θέλουμε να κάνουμε δραστικές – θετικές αλλαγές στη ζωή μας.

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΡΑΤΑΕΙ ΑΚΟΜΑ ( 33 Αυγούστου και πάει λέγοντας…)
Τι και αν μπήκε το φθινόπωρο και οι πρώτες μπόρες χαλάνε τα μεσημέρια μας; Αυτό δεν μας κρατάει μακριά από την θάλασσα ή από ανέμελες βόλτες στον ελεύθερο χρόνο μας χωρίς να τρέμει το καριοφίλι μας. Ο καιρός είναι με το μέρος μας σε ότι αποφασίσουμε να κάνουμε.

ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΝΕΕΣ ΤΑΞΕΙΣ
Ο Σεπτέμβρης είναι μια ευκαιρία για να ξεκινήσεις μια δραστηριότητα ή ένα μάθημα, κάτι καινούριο ή κάτι που ήδη αγαπάτε. Αυτό μπορεί να είναι μια ξένη γλώσσα ή ένα άθλημα πχ. Αφετηρία λοιπόν για οτιδήποτε μας αρέσει ή επιθυμούμε να κάνουμε. Εννοείται πως μπορεί να ξεκινήσεις οποιονδήποτε μήνα νιώθεις έτοιμ@ αλλά γιατί να στερηθείς την αρχή;;

ΝΕΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ

Από Δευτέρα θα αρχίσω.. όπως λέει και ένα άσμα. Ακριβώς το ίδιο γίνεται και το Σεπτέμβριο. Μετά το χρονικό της ξεγνοιασιάς και της ανεμελιάς του καλοκαιριού, θέτουμε από μόν@ μας νέους στόχους από τους πιο απλούς όπως να ξεκινήσεις διατροφή για να χάσεις τα παγωτάκια που έφαγες ή να ξεκινήσεις γυμναστήριο, μέχρι και τους πιο περίπλοκους όπως να καταφέρεις κάτι στο επαγγελματικό τομέα πχ αύξηση, προαγωγή.