Συγκλονιστικό βίντεο: Η διάσωση αθλήτριας στην Καλλιτεχνική Κολύμβηση όταν έχασε τις αισθήσεις της


Καίρια ήταν η επέμβαση της προπονήτριας της Ανίτα Άλβαρεζ, καθώς βούτηξε στην πισίνα για να σώσει την αθλήτριά της που λιποθύμησε κατά την διάρκεια του προγράμματός της στην καλλιτεχνική κολύμβηση.

Τα άριστα αντανακλαστικά της Αντρεα Φουέντες, προπονήτριας της ομάδας καλλιτεχνικής κολύμβησης των ΗΠΑ, έσωσαν την ζωή της αθλήτριάς της, Ανίτα Άλβαρεζ, η οποία έχασε τις αισθήσεις της μέσα στην πισίνα με αποτέλεσμα η πρώτη να βουτήξει για να την βγάλει από το νερό.

Kατά την διάρκεια του παγκόσμιου πρωταθλήματος, που διεξάγεται στην Βουδαπέστη, η Άλβαρεζ εκτελούσε το πρόγραμμά της στον τελικό του ελεύθερου σόλο, όμως μόλις το ολοκλήρωσε βυθίστηκε στον πάτο της πισίνας.

Η Αντρεα Φουέντες συνειδητοποίησε ότι υπήρχε πρόβλημα και βούτηξε στο νερό, και έβγαλε την αθλήτριά της από την πισίνα όπου την περίμεναν οι διασώστες. «Φοβηθήκαμε πολύ. Επρεπε να βουτήξω, αφού δεν το έκαναν οι ναυαγοσώστες. Φοβήθηκα, γιατί είδα ότι δεν ανέπνεε, αλλά τώρα είναι καλά», είπε η Φουέντες στην ισπανική εφημερίδα «Marca».

Δείτε τα βίντεο:

{https://www.youtube.com/watch?v=mF3Mhto7iic}

 

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο >>

Πηγή: ieidiseis.gr