Νωρίτερα οι μισθοί των δημοσίων υπαλλήλων


Τι ανακοίνωσε το υπουργείο Οικονομικών. Ποια ημέρα θα γίνει η πληρωμή των μισθών.

Ανακοίνωση σχετικά με την καταβολή των μισθών των δημοσίων υπαλλήλων και των Σωμάτων Ασφαλείας εξέδωσε σήμερα, Τετάρτη (13/4) το υπουργείο Οικονομικών, ενημερώνοντας ότι αυτή θα πραγματοποιηθεί νωρίτερα φέτος.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, δημόσιοι υπάλληλοι και μέλη των Σωμάτων Ασφαλείας θα δουν τη μισθοδοσία τους στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς τη Μεγάλη Πέμπτη 21 Απρίλιου.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, «το Υπουργείο Οικονομικών, με κοινωνική ευαισθησία και έχοντας υπόψη τις αυξημένες ανάγκες του πληθυσμού ενόψει του Πάσχα, μετά από συντονισμένες ενέργειες του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους, της Ενιαίας Αρχής Πληρωμών και των Διατραπεζικών Συστημάτων ΔΙΑΣ, προγραμματίζει την πληρωμή της μισθοδοσίας των υπαλλήλων της Κεντρικής Διοίκησης και των Σωμάτων Ασφαλείας το απόγευμα της Μ. Πέμπτης 21 Απριλίου 2022, έναντι της Τρίτης 26 Απριλίου που ήταν προγραμματισμένη»

Τα ποσά αναμένεται να εμφανιστούν στους λογαριασμούς των δικαιούχων έως το βράδυ της Μ. Πέμπτης, ανάλογα με το Τραπεζικό Ίδρυμα που χρησιμοποιεί κάθε δικαιούχος.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο >>

Πηγή:ieidiseis