Η «πολιτιστική αλλαγή» που φέρνει η FIFA μέσω του ποδοσφαίρου


Η νέα ψηφιακή πλατφόρμα της FIFA η οποία αναμένεται να ενώσει τους φίλους του ποδοσφαίρου σε όλο τον κόσμο.  

Ενθουσιασμένη είναι η FIFA η οποία ανακοίνωσε την κυκλοφορία του FIFA+, μιας παγκόσμιας κλάσης ψηφιακής πλατφόρμας που δημιουργήθηκε για να φέρει κοντά τους φίλους του ποδοσφαίρου σε όλο τον κόσμο, με το παιχνίδι που αγαπούν.

Ξεκινώντας σήμερα, το FIFA+ θα παρέχει πρόσβαση σε ζωντανούς αγώνες ποδοσφαίρου από κάθε γωνιά του κόσμου, διαδραστικά παιχνίδια, ειδήσεις, πληροφορίες διοργανώσεων και πολλά άλλα.

Η FIFA είναι η πρώτη αθλητική ομοσπονδία που προσφέρει μια τόσο εκτεταμένη εμπειρία ροής και περιεχομένου στους οπαδούς της.

«Το FIFA+ αντιπροσωπεύει το επόμενο βήμα στο όραμά μας να κάνουμε το ποδόσφαιρο πραγματικά παγκόσμιο και χωρίς αποκλεισμούς και στηρίζει τη βασική αποστολή της FIFA για επέκταση και ανάπτυξη του ποδοσφαίρου παγκοσμίως.

Αυτό το πρότζεκτ αντιπροσωπεύει μια πολιτιστική αλλαγή στον τρόπο με τον οποίο οι φίλαθλοι θέλουν να συνδεθούν και να εξερευνήσουν το παγκόσμιο παιχνίδι. Ήταν ένα θεμελιώδες μέρος του οράματος 2020-2023. Θα επιταχύνει τον εκδημοκρατισμό του ποδοσφαίρου και είμαστε στην ευχάριστη θέση να το μοιραστούμε με τους φιλάθλους», δήλωσε ο πρόεδρος της FIFA, Τζιάνι Ινφαντίνο.

Οι κατηγορίες του FIFA+

Ζωντανοί αγώνες

Μέχρι το τέλος του 2022, το FIFA+ θα μεταδίδει 40.000 ζωντανά παιχνίδια ετησίως από 100 ομοσπονδίες και στις έξι συνομοσπονδίες, συμπεριλαμβανομένων 11.000 αγώνων γυναικών. Το FIFA+ προσφέρει ζωντανή κάλυψη από τα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης, ενώ 1.400 αγώνες θα μεταδίδονται ζωντανά κάθε μήνα στο FIFA+.

Αρχείο FIFA+

Εν όψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ 2022, το FIFA+ θα παρουσιάζει κάθε αγώνα του Παγκοσμίου Κυπέλλου ανδρών και του Παγκόσμιου Κυπέλλου γυναικών που έχουν καταγραφεί ποτέ στην κάμερα, συνολικού περιεχομένου για περισσότερες από 2.000 ώρες αρχείου. Το Αρχείο FIFA+ θα έχει περισσότερα από 2.500 βίντεο που χρονολογούνται από τη δεκαετία του 1950.

Αγώνες, ειδήσεις και παιχνίδια

Το Match Center θα επιτρέψει στους φίλους του ποδοσφαίρου να έχουν πρόσβαση σε πλούσια ποδοσφαιρικά δεδομένα σε 400 διοργανώσεις ανδρών και 65 διοργανώσεις γυναικών. Μια καθημερινή ροή ειδήσεων από όλο τον κόσμο του ανδρικού και γυναικείου ποδοσφαίρου θα συμπληρώνει επίσης και θα προσφέρει πρόσθετες ενημερώσεις. Καθ ‘όλη τη διάρκεια του έτους, οι φίλαθλοι θα απολαμβάνουν διαδραστικά παιχνίδια, όπως ψηφοφορίες, κουίζ, παιχνίδια και προγνωστικά.

FIFA+ Originals

Το FIFA+ θα περιλαμβάνει ντοκιμαντέρ, τοκ σόου και ταινίες μικρού μήκους, μεταφρασμένες σε 11 γλώσσες, ιστορίες από συλλόγους και ήρωες ποδοσφαίρου από το παρελθόν και το παρόν, από περισσότερες από 40 χώρες.
Το περιεχόμενο στην πλατφόρμα FIFA+ θα συνεχίσει να αναπτύσσεται και να εξελίσσεται το 2022, παρέχοντας νέο περιεχόμενο καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο >>

Πηγή: ieidiseis.gr